POMARANČOVÁ FERMENTOVANÁ KAŠA
Haló, haló,
my pri fermentovaných kašiach ostávame. Dnes som pre vás pripravila jednoduchú pomarančovú kašu, ktorá je veľmi výživná a chutná. Nezabudnite si pozrieť recept na fermentované vločky, pretože tie tvoria bázu, z ktorej môžeme túto kašu pripraviť.
POMARANČOVÁ FERMENTOVANÁ KAŠA
Course: RaňajkyDifficulty: EasyServings
2
servingsPrep time
5
minutesINGREDIENCIE
2 banány,
1/3 kl škorice,
1 pl pomarančovej kôry,
2 kl medu,
4 ďatle,
2 pl lyžice orechov podľa vlastného výberu.
- DOBROVOĽNÉ
jemne nastrúhaná tonka fazuľka.
POSTUP
- Našu bázu nalejeme do misky a zalejeme 1/2 dc vody.
- Oba banány popučíme vidličkou a zmiešame s bázou.
- Do bázy pridáme pomarančovú kôru (trošku si necháme na dozdobenie), škoricu a dobre premiešame.
- Takto pripravenú kašu naložíme do misiek a ozdobíme ďatlami, orieškami, medom, pomarančovou kôrou a nastrúhanou fazuľkou Tonka. Ak ju nemáte trošku poprášte kašu škoricou pre výraznejší efekt škoricovej arómy.
Mňam, mňam dobrú chuť!