ÁZIJSKÝ ŠALÁT ALEBO ČO OSTALO V CHLADNIČKE NA ÁZIJSKÝ SPÔSOB

Dnes som si pre vás pripravila veľmi chutný recept, ktorý si môžete pripraviť v pohodlí domova veľmi rýchlo. Je to taká chuťová novinka. Na jeho prípravu môžete použiť zeleninu ako je mrkva, petržlen, špenát, kapusta, šalát či uhorka. Pozrime sa teda spolu na jeho prípravu a možno vašu budúcu ľahkú večeru.

ÁZIJSKÝ ŠALÁT

Recipe by Lucia RandováCourse: Obed, VečeraDifficulty: Easy
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes

INGREDIENCIE

  • 3 veľké mrkvy,

  • hrsť špenátu,

  • 3 listy červenej kapusty,

  • 2 kl kokosového oleja,

  • 2 a pól kl sójovej omáčky,

  • 1 a pol kl šťavy z limetky.

  • 1 kl bieleho sezamu.

POSTUP

  • Zeleninu očistíme a nakrájame na tenké pásiky.
  • Do zmiešanej zeleniny pridáme kokosový olej, sójovú omáčku a limetkovú šťavu.
  • Všetko dobre premiešame a môžeme ukladať do misky.
  • Do misky sa snažíme ukladať zeleninu jemne aby miska pôsobila nadýchane. Pre chrumkavosť pridáme do šalátu 1kl bieleho sezamu a mňam mňam môžeme ochutnávať.

ÁZIJSKÝ ŠALÁT