POMARANČOVÁ FERMENTOVANÁ KAŠA

Haló, haló,

my pri fermentovaných kašiach ostávame. Dnes som pre vás pripravila jednoduchú pomarančovú kašu, ktorá je veľmi výživná a chutná. Nezabudnite si pozrieť recept na fermentované vločky, pretože tie tvoria bázu, z ktorej môžeme túto kašu pripraviť.

POMARANČOVÁ FERMENTOVANÁ KAŠA

Recipe by Lucia RandováCourse: RaňajkyDifficulty: Easy
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes

INGREDIENCIE

  • Fermentovaná báza,

  • 2 banány,

  • 1/3 kl škorice,

  • 1 pl pomarančovej kôry,

  • 2 kl medu,

  • 4 ďatle,

  • 2 pl lyžice orechov podľa vlastného výberu.

  • DOBROVOĽNÉ
  • jemne nastrúhaná tonka fazuľka.

POSTUP

  • Našu bázu nalejeme do misky a zalejeme 1/2 dc vody.
  • Oba banány popučíme vidličkou a zmiešame s bázou.
  • Do bázy pridáme pomarančovú kôru (trošku si necháme na dozdobenie), škoricu a dobre premiešame.
  • Takto pripravenú kašu naložíme do misiek a ozdobíme ďatlami, orieškami, medom, pomarančovou kôrou a nastrúhanou fazuľkou Tonka. Ak ju nemáte trošku poprášte kašu škoricou pre výraznejší efekt škoricovej arómy.


    Mňam, mňam dobrú chuť!

POMARANČOVÁ FERMENTOVANÁ KAŠA